Horecazaken

Gratis adverteren

Bierviltreclame.nl biedt jou, als horecagelegenheid, de mogelijkheid om gratis te adverteren onder de glazen van jouw horecabezoekers!

 

Bierviltreclame; de reclame die gezien en gelezen wordt wanneer jouw horecabezoeker het glas heft en terugzet. 

 Adverteer gratis op bedrukte bierviltjes


Hoe werkt het?

In ruil voor het uitleggen van onze reclameviltjes met één of eventueel twee adverteerders op de ene zijde van het bierviltje ontvang je als tegenprestatie een gehele zijde van het bierviltje gratis.

 

Het is belangrijk dat de bezoekers van jouw horecagelegenheid overeenkomen met de doelgroep van de desbetreffende adverteerder(s).

 

Als jij jouw horecazaak aanmeldt, verzorgen wij de rest. Wij koppelen een adverteerder aan jouw horecazaak, verzorgen het ontwerp, drukken en leveren de vilten. Naast het uitleggen van de reclamevilten, hoef je verder nergens achter aan. Wel zo makkelijk!

 


Als horecagelegenheid bepaal je zelf welke adverteerder(s) je wel of niet op de bierviltjes wilt hebben. Wij drukken en leveren dus geen biervilten zonder jouw toestemming. 

Als horecagelegenheid mag je ook zelf je ontwerp kiezen. Laat je logo bedrukken, plaats je kortingsactie of speel in op een feestdag of op één van je evenementen. De mogelijkheden zijn oneindig.

 

Je kunt je ontwerp eenvoudig aanleveren of wij kunnen een gratis ontwerp voor jou maken. Geef je wensen door en laat onze creativiteit de vrije loop