Clubviltje

Bierviltreclame.nl in de kantine

Na de training of een wedstrijd gezellig met zijn allen de (sport)kantine in duiken, bij welke club gebeurt dit nou niet? Onder een genot van één (of meerdere :P) drankjes is de kantine, naast het veld, het middelpunt van de club. In de kantine wordt er gelachen, geleefd en soms een traantje gelaten. In de kantine worden wedstrijden met positieve of negatieve uitkomst herbeleeft en wordt er genetwerkt. Maak jullie (sport)kantine nog persoonlijker met gratis bedrukte bierviltjes van jullie club.

 

Adverteer gratis op bedrukte bierviltjes!  Maak je club persoonlijker. Adverteer direct onder de glazen van jullie kantinebezoekers!Als (sport)club gratis adverteren op bierviltenHoe werkt het?


Meld jullie (sport)club of –vereniging aan en ontvang een heel seizoen lang gratis bierviltjes voor jullie club.

 

Het logo, embleem en seizoen of een ander ontwerp van de club komt op de ene kant van het bierviltje. Bierviltreclame.nl maakt een gratis ontwerp! Op de andere zijde van het bierviltje komen de (club)sponsoren oftewel het bedrijfsleven.

 

Gratis reclame van de club in haar eigen kantine mede mogelijk gemaakt door advertenties van de sponsoren. Bierviltreclame in de (sport)kantine is een win win situatie voor iedereen.

 

Niet per seizoen adverteren op biervilten? Geen probleem! Bij Bierviltreclame.nl is het ook mogelijk om per maand (gratis) te adverteren op bedrukte bierviltjes. 

 

Van A tot Z - Bierviltreclame.nl verzorgt het gehele proces!

Als club hoeven jullie je alleen maar aan te melden en jullie bierviltjes uit te leggen. Bierviltreclame.nl doet de rest. 
Het clubviltje - ook voor non-profitorganisaties


Wilt u als vereniging, goede doel of andere non-profit organisatie zijnde toch graag uw doelgroep op een unieke manier bereiken maar heeft u een beperkt of zelfs geen reclame- /marketingbudget? Geen probleem!

 

Bierviltreclame.nl biedt uw vereniging, non-profitorganisatie of goede doel gratis biervilten aan. Op de ene zijde het logo of ander ontwerp van uw non-profitorganisatie en op de andere zijde (één of enkele van) uw sponsor(en).