Doeltreffend adverteren op bierviltjes

Opvallend, doelgericht en betaalbaar adverteren op gepersonaliseerde bierviltjes die uitgelegd worden in horecazaken in jouw stad, regio en/of zelfs door heel Nederland of België!

 

Bierviltreclame.nl heeft met enkele honderden horecaondernemers in Nederland en zelfs België afspraken gemaakt om naast de 'bekende bierviltjes van de brouwerijen' onze reclame bierviltjes uit te leggen.

 

Diverse horecagelegenheden zoals cafés, restaurants, terrassen, hotels, sportkantines enzovoort bedienen diverse gasten. Hierdoor kunnen wij uw juiste doelgroep in de horeca bereiken. 

 

* Adverteren op bierviltjes kan al vanaf 149 euro *     


Advertentieruimte op Bierviltjes


Bierviltjes kunnen dubbelzijdig bedrukt worden. Hierdoor kunnen er meerdere advertenties op één bierviltje waardoor de advertentiekosten naar beneden kunnen. 

 

Alleenrecht

Wilt je liever het gehele bierviltje voor jezelf? Dat is ook geen probleem! In dit geval deel je het bierviltje niet en ben jij de enige adverteerder.

 


Bierviltjes worden door brouwerijen niet voor niets gezien als het promotiemiddel bij uitstek. De advertentieruimte op bierviltjes is namelijk groot; per bierviltje (o.b.v. enkelzijdige bedrukking) is er 81 cm2 reclameruimte. Bij 5.000 bierviltjes is dit al 40 m2 reclameruimte en bij 10.000 bierviltjes is dit al 800 m2 reclameruimte.


Voordelen


Resultaat

 

Verhoog je naamsbekendheid en genereer meer omzet door jouw doelgroep op een unieke manier te bereiken.

Uniek

 

Een nieuwe en unieke manier van adverteren; duizenden bierviltjes met jouw reclameboodschap!


Goedkoop

 

In vergelijking met andere advertentievormen veel advertentieruimte voor weinig geld. Bij Bierviltreclame.nl zit je niet vast aan een abonnement.

 

Adverteren op bedrukte biervilten is al mogelijk vanaf 149 euro (excl.  BTW)

 

Groot bereik

 

Bereik duizenden horecagasten met bierviltjes bedrukt met jouw reclameboodschap! 

 

Diverse horecazaken bedienen diverse gasten. Bierviltreclame.nl weet jouw doelgroep in de horeca te bereiken!


Kies zelf

 

Als adverteerder kun je zelf aangeven bij welke horecazaak jij wilt adverteren.

Geen idee? Wij koppelen je graag aan een horecazaak die jouw doelgroep bedient!

All-in

 

Onze prijzen zijn excl. BTW, maar voor de rest is alles inclusief :P

 

Bierviltreclame.nl verzorgt het gehele proces.

 

 
Wij verzorgen het gehele proces


 Op zoek

Als adverteerder kun je zelf aangegeven bij welke horecazaak je

op biervilten wilt adverteren. Geen idee bij welke horecazaak je wilt adverteren? Geen probleem! Door onze jarenlange ervaring en contacten in de horeca, weten wij hoe wij jouw doelgroep in de horeca moeten bereiken. Diverse horecazaken bedienen diverse horecagasten. Wij koppelen jou aan een horecagelegenheid die jouw doelgroep bedient!

 

Ontwerp

Je kunt je ontwerp eenvoudig aanleveren of wij kunnen een 

gratis ontwerp voor je maken. Geef je wensen door en laat onze creativiteit de vrije loop. 

 

Digitale drukproef

Voordat de biervilten bedrukt worden, ontvang je van ons een digitale drukproef. Met jouw goedkeuring zetten wij de drukpersen in werking.

 

Drukken

Het ontwerp wordt gedrukt op Europees gebleekt bierviltkarton van 1,4 mm dikte in hoogwaardig kwaliteit offset druk.

 

Uitleggen

Wij leveren de reclamevilt aan de desbetreffende horecazaak/-zaken en zorgen ervoor dat zij de vilten daadwerkelijk uitleggen. De vilten blijven één maand liggen. Je adverteert per maand op biervilten in een horecagelegenheid naar keuze.

 

Bij Bierviltreclame.nl zit je niet vast aan één of ander abonnement en hoef je niet een x aantal maanden aan vilten af te nemen. Je betaalt bij Bierviltreclame.nl slechts eenmalig; voor één maand. 

 

Wil je toch meerdere maanden achtereen gesloten adverteren op biervilten in een horecagelegenheid? Geen probleem! Niets moet, maar alles kan!

 

Wij van Bierviltreclame.nl bieden jou dan ook de mogelijkheid om maandelijks een ander ontwerp te kiezen en zo in te spelen op een evenement, korting of feestdag!


Wist je dat...?


Bierviltjes worden niet alleen gebruikt voor het absorberen van vocht, maar zijn ook de ideale reclamedrager. Onze bierviltjes worden gezien, gelezen en zelfs bewaard!

 

  • Meer dan driekwart van de horecagasten neemt een bierviltje in zijn/haar hand.
  • Meer dan 90% van de horecagasten bekijkt de bierviltjes langer dan 15 seconden!